Je account verwijderen
Je kunt je account en alles wat erin staat op elk moment verwijderen.
Wat er wordt verwijderd
- Je menukaarten, hun lijsten, getekende pagina’s, thema’s en de bestanden die je hebt binnengebracht.
- Je account en de bijbehorende inlogmethoden.
Wat er gebeurt
- Elke gepubliceerde menukaart gaat direct offline. De link en QR-code tonen “niet gevonden”, en de link wordt nooit aan een ander restaurant gegeven.
- Een abonnement dat via Stripe wordt gefactureerd, wordt direct stopgezet zonder verdere kosten.
- Een abonnement dat in de App Store of Google Play is gekocht, moet in die winkel worden opgezegd.
- Je gegevens worden binnen 7 dagen uit onze systemen verwijderd.
Niet ingelogd? Menukaarten die zonder account zijn gemaakt, staan in het account van deze browser. Je kunt ze verwijderen via Instellingen › Account in de app.