Hoppa till innehåll

Ta bort ditt konto

Du kan när som helst ta bort ditt konto och allt som finns i det.

Vad som tas bort

  • Dina menyer, deras listor, ritade sidor, teman och filerna du lagt in.
  • Ditt konto och dess inloggningsmetoder.

Vad som händer

  • Varje publicerad meny går offline direkt. Dess länk och QR-kod visar ”hittades inte”, och länken ges aldrig till en annan restaurang.
  • En plan som debiteras via Stripe avslutas direkt, utan fler debiteringar.
  • En plan som köpts i App Store eller Google Play måste avslutas i den butiken.
  • Dina uppgifter tas bort från våra system inom 7 dagar.

Inte inloggad? Menyer som skapats utan konto ligger i den här webbläsarens konto. Du kan ta bort det under Inställningar › Konto i appen.