İçeriğe geç

Hesabınızı silin

Hesabınızı ve içindeki her şeyi istediğiniz zaman silebilirsiniz.

Neler silinir

  • Menüleriniz, listeleri, çizilmiş sayfalar, temalar ve içe aktardığınız dosyalar.
  • Hesabınız ve giriş yöntemleri.

Ne olur

  • Yayındaki her menü anında çevrimdışı olur. Bağlantısı ve QR kodu “bulunamadı” gösterir ve bağlantı asla başka bir restorana verilmez.
  • Stripe tarafından faturalandırılan bir plan, başka bir ücret alınmadan anında iptal edilir.
  • App Store veya Google Play’den satın alınan bir plan ilgili mağazadan iptal edilmelidir.
  • Verileriniz 7 gün içinde sistemlerimizden kaldırılır.

Giriş yapmadınız mı? Hesapsız oluşturulan menüler bu tarayıcının hesabında tutulur. Uygulamada Ayarlar › Hesap bölümünden silebilirsiniz.